2014. augusztus 7., csütörtök

Július 20-án vasárnap rendeztük az idei második horgászversenyünket. A verseny a nagy meleg ellenére"szerencsésen" lezajlott. Két kategóriában 31 horgász, 27 felnőtt és 4 gyermek próbálta a lehető legtöbb halat horgára csalni az első hely reményében. A két verseny egy időben, de külön tavakon zajlott. 6 óra alatt összesen 313,54 kg halat sikerült szákba terelni. A versenyen harmadik helyezett Hetényi Péter lett 23, 62 kg hallal, a második Tarjanyi Jánosné 25,37 kg-os fogással, első Kuti Zoltán  lett 51,47 kg-os eredménnyel. A gyermek versenyen harmadik Ecker Evelin 8,07 második Orsós Ata 9,68 első Auth Adrienn lett 12,24 kg-os fogással, a felnőtt mezőnyben is meg állták volna a helyüket! Gratulálunk nekik!
Sok szép közepes-nagy méretű hal is horogra akadt. A verseny legnagyobb halért járó különdíjat Zoli Kuti nyerte, egy 6,85 kg-os tükörponty kifogásával. 
Két versenyzőnk eredménytelennek bizonyult ők Top Mix Winner etetőanyaggal gyakorolhatnak a jobb fogás reményében. A Top Mix Kft jóvoltából az etetőanyag csomagból jutott az összes gyermek és a legfiatalabb felnőtt versenyzőnek is.
Ezúton is köszönjük az indulóknak a részvételt, a sportszerű hozzáállást és a halakkal való kíméletes bánásmódot. Folytatás szeptemberben!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése